19.3.2017

Jumalat

Inari

Suomalainen Ganesh

1 kommentti:

  1. Inari näyttää hienolta, ja melko valmiiltakin, kuten itse mainitsit. Valkoinen tukka on tosi maaginen. Siihen saattaisi olla houkutus lisätä hieman eloa, joitain hiussuortuvia kenties... mutta nyt jättäisin sen kyllä ehdottomasti tuolla tavoin kompaktiksi. Tukan muoto riittää minusta tekemään siitä tukan. Tukan taustalla oleva hento hehku toimii erittäin hienosti!

    Tukka-alueen reunan aaltomuotoihin voisi miettiä, josko siinä olisi paikka paikoin vaihtelua, eli ehkä lähinnä jokunen rauhallisempi kohta. Tällä yritän tarkoittaa sitä, että kun se aaltoilee nyt melko säännöllisesti, niin olisikin joissain kohti vähemmän aaltoilua / aaltoilua harvemmalla frekvenssillä. Nyt sellaista rauhallisempaa on oikeastaan vain tukan päällä, jakauksesta vasemmalle. Vastaavanlainen rauhallisempi kohta voisi toimia minusta esim. kasvojen kohdassa, jossa tukka tulee posken päälle.

    Lisäksi tukkaan liittyen, omaan silmääni muodostuu aika mainio rytmi n. 4-5 alas vasemmalle suuntaavasta tukkakaistaleesta. Tätä rytmiä voisi minusta vaikka vielä vähän korostaakin. Tämä tapahtuisi minusta jäsentämällä ko. elementtejä vielä selkeämmiksi.

    Leuan kärjen osalta ollaan vähän siinä ja tässä, että onko se näkyvissä vai tukan takana. Tätä kohtaa voisi selkeyttää. Itse lähtisin ensin kokeilemaan sitä vaihtoehtoa, että leuan kärki jäisi selkeästi tukan taakse. Btw tuon samaisen, leuan kohdalta menevän tukkasuortuvan päässä on tosi kaunis muoto. Se luo todella kepeän ja ilmavan vaikutelman.

    Silmissä olevat eläinhahmot toimivat minusta aika hienosti. Vähän mietin, että voisiko niitä tummentaa, jolloin silmän pallukka olisi hieman kompaktimpi, mutta lienee juurikin pointti, että ovat valkoiset... napakettu ? :) Kun vasen silmä jää nyt juuri ja juuri tukkakiehkuran alle, niin muokkaisin sen niin, että tukka tulisi vielä enemmän silmän päälle tai vastaavasti jättäisi sen kokonaan näkyviin. Luultavasti päätyisin ensin mainitsemaani vaihtoehtoon.

    Siellä täällä käyttämäsi liukuväri on minusta juuri sopivan voimakas, eli juurikin sopivan hienovarainen. Kasvojen jako keskeltä kahtia toimii hyvin. Samainen jako näyttäisi jatkuvan myös kaulan kohdalla, mutta siellä se hädin tuskin näkyy. Tässä voisi miettiä tarvitaanko sitä lainkaan. Itse en varmaankaan jäisi sitä kaipaamaan.

    Tämä on melkein maalissa. Hyvältä näyttää!

    Suomalainen Ganesh-hahmo on idealtaan tosi mainio! Ja luonnos myös. Hieno sommitelma. Hartiat ovat nyt sekä lysähtäneet (mikä varmaan on ehkä ajatuksesikin ja tukee hahmon humoristisuutta) että kahden ylemmän käden asentojen vuoksi ryhdikkäät. Mainitsen tämän lähinnä siksi, että jos tavoittelet vain jompaa kumpaa, niin tiedät hioa toista paria.

    Käsien aktiviteetit ja niissä olevat rekvisiitat painottuvat nyt oikealle, mitä vielä korostaa pään kääntyminen samalle puolelle. Tätä tasapainoa voisi miettiä, eli voisiko vasemmalla olla kädessä myös jotain tai voisiko ylemmät kädet vaihtaa paikaa, jolloin kirves olisi vasemmalla tasapainottamassa?

    Hienolta näyttää tämäkin. Toivottavasti sait näistä kommenteista jeesiä.

    VastaaPoista